Inloggen academie

Over Ingrid

Yogadocente

BALANS

OPEN

VERNIEUWING

RUST

BEWEGING

Ingrid Loman Yoga Awareness

onbezwaard leven

Dat is wat ik het allerliefste wil, onbezwaard en ontspannen leven. Leven zonder me druk te maken om alledaagse kleinigheden of grote wereldproblemen waar ik geen invloed op heb. Problemen die me lam leggen of probleempjes die ervoor zorgen dat ik niet dat doe waar ik blij van wordIk stel mezelf vaak de vraag: hoe kan ik meer ontspannen door het leven gaan?

Waarnemen wat er is, zonder daar direct een actie op te zetten

Yoga helpt mij daar een heel eind mee op weg. Ik ben mij intussen veel sneller bewust van spanningen in mijn lichaam die iets zeggen over hoe ik omga met situaties en omstandigheden. Door in de yogahoudingen goed te observeren, heb ik mijn lichaam en veel van mijn gewoontepatronen leren kennen en heb ik meer kennis over wat wel en niet bij mij past. Ik kan nu veel betere keuzes maken die zorgen dat ik mij vaker ontspannen voel.

Zachtheid & Vertrouwen

Als persoon ben ik rustig, introvert, beschouwend, empathisch, open en nieuwsgierig. Ik hou heel erg van een fijne sfeer en heb het nodig om verbinding te voelen met de ander om iets neer te kunnen zetten. Deze sfeer vind je ook terug in mijn privé sessies en online lessen.

Onderzoeken

Mijn nieuwsgierigheid maakt mij enthousiast om steeds weer nieuwe dingen te leren. In de yoga komt dat tot uiting door veel bijscholingen te volgen, waarbij ik het geleerde het liefst direct toepas in de privé sessies en online lessen. Gewoon maar uitproberen wat dit doet. Dat houd mij fris en scherp. Ik voel mij voldaan als precies de juiste woorden naar boven komen en ik merk dat ze landen.

Opleidingen en bijscholingen

N

Quantum Touch Supercharging bij QTouch Nederland in Heiloo (2023)

N

Quantum Touch 2 bij QTouch Nederland in Heiloo (2023)

N

Quantum Touch 1 bij QTouch Nederland in Heiloo (2022)

N

AromaYin bij Stillnessinyoga in Doorn (2022)

N

Training van yogadocent naar online yogadocent van Corine van Zoelen, yoga business coach (2021)

N

Critical Alignment Yoga module Lesgeven (2020)

N

Critical Alignment Yoga Therapie (2019)

N

Critical Alignment Yoga 4 level training (2018)

N

Persoonlijke route Hatha Yoga opleiding bij Samsara (2019)

N

Yin Yoga en neurotransmitters bij Bivag in Sneek (2017)

N

Yin Yoga Medicine bij Bivag in Sneek (2016)

N

Yin Yoga Teacher Training bij Bivag in Montfoort (2014)

N

Holistische peuter-/kleuteryoga bij Arterre in Nijmegen (2010)

N

3-jarige Hatha Yoga opleiding bij Ananda Yoga Centrum in Ellecom (2010)

Ervaringen van deelnemers

“In de Yin yogalessen van Ingrid lukt het mij altijd om volledig te ontspannen. Ook bij de uitdagende houdingen weet zij mij dusdanig te faciliteren zodat ik het tijdelijk discomfort voor lief neem om daarna weer gelouterd uit de les te komen.

Vanwege drukte heb ik wel eens enkele lessen overgeslagen, maar inmiddels weet ik dat ik juist dan moet gaan. De rugpijn die ik krijg bij spanning/stress, verdwijnt na een Yin les. Daar kan zelfs geen massage tegenop!”

Barbara

Fijne – Yin-Yoga door Ingrid – enthousiast gebracht met goede begeleiding, achtergrond informatie en een beetje humor. Na de les een kopje thee (is niet verplicht).

Laura

ngrid geeft me fijne en buitengewoon goede (critical alignment) yoga. Ze sleept me met haar kennis, geduld en ervaring door allerlei pijnlijke (rug)ongemakken heen. Aanrader!

Berbel

Ingrid Loman

info@yoga-awareness.nl
06 404 135 50

 

LOCATIE

Personal Yoga in Arnhem Zuid:
Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

ONLINE

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness voor heel veel gratis korte yogalessen

Copyright © 2023 Yoga Awareness | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring