Power Yin Yoga

Power Yin lessen bij Yoga Awareness in Arnhem zijn creatief, speels en uitdagend. Elke week krijg je een andere les. Belangrijk is het plezier in het bewegen en het leuk vinden om te zoeken in het lichaam naar wat er allemaal mogelijk is. Elke week wordt je sterker en leniger. De series zijn de ene keer meer in een flow, een andere keer statischer. Zo werken we in een les bijvoorbeeld toe naar de handstand of bouw je kracht op in je schouders door de vele vinyasa’s en uitdagende armbalansen. Je hebt geen tijd meer om aan je dagelijkse beslommeringen te denken. Al je aandacht is bij dat wat je lichaam aan het doen is.

Power Yin Yoga: voor wie geschikt?

Een beetje yoga-ervaring is prettig, maar ken jij door te dansen of te sporten je lichaam goed, dan kun je zeker aansluiten. Belangrijk is dat je luistert naar je eigen lichaam. Ik geef gerichte aanwijzingen en opties als dat nodig is. Deze Power / Yinlessen zijn ook heel geschikt voor fanatieke sporters die wel wat meer flexibiliteit en balans kunnen gebruiken.

Van kracht naar zachtheid

Na een uur intensief te hebben bewogen, maken we de overgang naar Yinhoudingen. De Yinhoudingen sluiten aan op het thema van het powergedeelte. Nu is het tijd om je spieren rust te gunnen en je te verbinden met het bindweefsel in het lichaam. Omdat je eerst vooral met kracht en uithoudingsvermogen bezig was, is het nu veel makkelijker om te ontspannen. Ook mentaal; je gunt jezelf meer ontspanning als je eerst hard hebt gewerkt. Lees meer over Yin Yoga.

Een heel voldaan gevoel na afloop

We sluiten af met een korte eindontspanning. Hét moment om alles los te laten. Je hebt je spieren getraind en het bindweefsel soepeler gemaakt. Je hebt jezelf uitgedaagd en plezier gehad. Je hoofd is helder, je ademhaling rustig. Je voelt je heel voldaan!

Ervaringen

“Power Yin yoga ervaar ik als een flinke workout, zonder daar keihard voor te hoeven bikkelen. Ik vind dat Ingrid in haar lessen de juiste weg aanreikt om vanuit de ontspanning iedere keer weer grenzen te kunnen verleggen. Het wordt nooit hard en geforceerd trainen en levert daardoor veel energie en ontspanning op. Top!”

Thomas

Wil je ervaren wat Power Yin Yoga voor jou kan doen? Meld je dan aan voor een gratis proefles bij Yoga Awareness.

GRATIS PROEFLES