Personal Yoga

Naast mijn reguliere lessen geef ik ook Personal Yoga. Een uur waarin we gaan kijken naar jouw wensen. Misschien heb je een fysieke klacht en wil je daar specifieke oefeningen voor. Misschien heb je moeite met een bepaalde houding en kun je wel wat tools gebruiken, zodat deze makkelijker wordt. Of wil je een dagelijkse serie bewegingen of houdingen op jou afgestemd. Jij mag het aangeven.

Wie weet kan ik je vanuit mijn 15 jaar lange lesgeef-ervaring en verschillende yoga-opleidingen en bijscholingen helpen met je vraag. Ik put vooral uit inzichten vanuit de Critical Alignment Yoga en de Yin Yoga. Bij beide ‘vormen’ van yoga ligt de basis in het loslaten van spanning. Ikzelf heb de ervaring dat de oorzaak van veel klachten het vasthouden van spanning en stress is. Dat dat wat je meemaakt in het fysieke lichaam opgeslagen wordt en delen van het lichaam vast kan gaan zetten. Door eerst spanning los te laten, kan er ruimte komen. Daarna kun je kracht op gaan bouwen. Ik werk in die volgorde.

Het onderzoeken van spanning levert uiteindelijk niet alleen een mobieler lichaam op, maar ook een rustiger en opgeruimder hoofd. Je overziet de boel beter. Daardoor zie je ook sneller wat voor jou belangrijk is en wat juist niet. Je mag je leven meer aanpassen aan hoe dat voor jou werkt, zodat ook je lichaam mobieler kan blijven.

We gaan in dit Personal Yoga-uur samen onderzoeken wat voor jou het beste werkt. Vooraf zal ik je vragen naar je klachten, wensen en/of verwachtingen. Achteraf kun je een uitwerking van wat we gedaan hebben gemaild krijgen als je daar behoefte aan hebt.

Wanneer: dag en tijd in overleg
Waar: Het Matserhuis, Burgemeester Matsersingel 200, 6843 NZ Arnhem
Investering: € 60 per uur (voor deelnemers aan de groepslessen: € 50 per uur)
Aanmelden kan via het contactformulier