Inloggen academie

Personal Sessies

voor een sneller resultaat

Personal Yoga

Quantum Touch

STERKE & SOEPELE RUG

SOEPELE SCHOUDERS

CRITICAL ALIGNMENT YOGA

Bewegen zonder pijn en stijfheid

Heb jij pijn in de rug? Wil je graag weten wat je kunt doen om minder pijn te ervaren en leren hoe je pijn en ongemak in de rug kunt voorkomen?

Met Personal Yoga werken we naar:

EEN STERKE EN SOEPELE RUG

EEN ANDERE MANIER VAN KRACHT GEBRUIKEN

NIEUWE BEWEGINGSPATRONEN

Wat kun je verwachten?

Je lichaam is gewend om op een bepaalde manier te bewegen, vaak in een vast patroon. Het zoekt niet graag pijn en ongemak op en weet heel goed manieren te vinden om daar omheen te bewegen. Pijn ontstaat op plekken waar iets vast zit. Als je daar nooit meer naartoe gaat, verandert het niet. Het gaat alleen maar vaster zitten.

In een Personal Yoga gaan we vanuit zachtheid en veiligheid naar de plek van ongemak toe, zodat het daar in beweging kan komen. Om die ontstane beweging te kunnen blijven behouden, zoeken we een andere krachtbron op, die niet gekoppeld is aan wilskracht. Je wil wel rechtop blijven zitten, maar zodra je het vergeet zak je weer in. Je lichaam mag leren dat het ook vanuit een innerlijke kracht rechtop kan blijven zitten. Dat kost geen energie, daar krijg je juist energie van. Je rug zal sterker en tevens soepeler aanvoelen.

Niet vanuit wilskracht, maar vanuit de kracht van zachtheid

Ingrid Loman

Jouw lichaam geneest zichzelf

Ervaar jij ergens pijn van welke aard dan ook? Heb je een klacht die niet persé ernstig is, maar ook niet echt overgaat?

Met Quantum Touch werken we naar:

VERMINDEREN OF VERDWIJNEN VAN PIJN

RECHTZETTEN VAN BEKKEN EN SCHEDEL

VERBETEREN VAN ORGAANFUNCTIES

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch werkt met energie. Energie is overal aanwezig, alles bestaat uit energie. Jij, de lucht om je heen, de tafel, de boom, een gedachte, een gevoel, enz. Alles heeft een eigen trillingsfrequentie. De fijne, mooie, leuke dingen hebben een hoge trilling. Pijn, ongemak, boosheid heeft een lage trilling. Als jij ergens pijn ervaart, dan is de trilling daar laag. Met Quantum Touch heel jij jezelf, jij bent de healer.

Dat komt omdat jouw lichaam mee mag gaan trillen met degene die de Quantum Touch geeft. Diegene verhoogt zijn eigen trilling door middel van ademhaling, aandacht en intentie. Door zijn/haar handen te gebruiken of naar het aangedane deel te kijken, kan ook daar de trilling verhogen en de pijn verjagen.

Ervaringen van deelnemers

“Drie keer heb ik een QT sessie met Ingrid gehad en ik kan het iedereen aanraden. Van 4 jaar altijd pijn naar nu nog maar sporadisch pijn.

Ik ben er ontzettend blij mee.”

Claudine

“Ik kwam bij Ingrid voor chronische pijnklachten aan mijn duim (opgerekte en overbelaste banden). Na slechts één behandeling zijn mijn klachten vrijwel naar 0 gereduceerd. Ik kan weer alles doen, de pijn is weg en mijn duim staat weer in een normale stand. Ik merkte direct na de behandeling al een enorm verschil en in de dagen na de behandeling is het alleen maar beter geworden. Ingrid heeft een fijne energie, legt goed uit wat ze gaat doen en heeft met 1 sessie meer bereikt dan alle fysiotherapie & hulpmiddelen die ik door de jaren heen heb gehad. Ik raad haar ten zeerste aan!”

Lisa

“Mijn eerste QT ervaring bij Ingrid was zeer positief. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar na de behandeling was ik zeer opgelucht en gelukkig omdat mijn klachten zo goed als weg waren. De behandeling is zeer ontspannend en ze legt goed uit wat ze gaat doen. Het mooie is dat Ingrid mij zelf heeft laten zien hoe ik het bij mezelf kan toepassen. Dit doe ik nu regelmatig als ik ergens klachten heb.”

Peggy

Je inademingen vullen de hernieuwde ruimte op

Je ademhaling in balans

Als je ademhaling tot rust komt, geeft dat ontspanning in het lichaam en in je hoofd.

Je geest komt tot rust

Doordat je steeds makkelijker van denken naar voelen gaat, wordt het stiller in je hoofd.

Je aandacht richten op wat je leuk vindt

Doordat je beter voelt wat jou goed doet, krijg je meer positieve gedachtes die helpen dat te doen waar jij blij van wordt.

PRAKTISCH

Wanneer

Dag en tijd in overleg

Waar

Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

Investering & aanmelden
Personal Yoga

Via mijn academie

Investering & aanmelden
Quantum Touch

Via mijn academie

Voor vragen

Neem contact met mij op

Ingrid Loman
info@yoga-awareness.nl
06 404 135 50 

Tridosbank: NL 16 TRIO 0338 5751 46
t.a.v. Yoga Awareness

LOCATIES

Groepslessen locatie - Yoga in Arnhem Noord
Yoga Campus Arnhem
Statenlaan 6-8
6828 WE Arnhem

Personal Sessies locatie - Yoga in Arnhem Zuid:
Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

ONLINE

Ik bied op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness gratis korte Yin en Critital Alignmentlessen aan

Copyright © 2023 Yoga Awareness | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring