Over Ingrid

Ingrid Loman | Yoga Awareness | Yoga Arnhem NoordMijn leven lang ben ik op zoek naar de balans in mezelf en mijn omgeving. Ik kan in mijn hoofd een beetje in de extremen schieten om later weer in het midden uit te komen. Zo voel ik me vaak ook, een bemiddelaar. Geen kritisch persoon die snel een mening heeft, maar juist iemand die heel open staat voor alles wat er is en dit eerst gaat toetsen en verwerken in mezelf. Dus ook iemand die nog wel eens van mening of strategie veranderd.

Is alles te lang hetzelfde? Dan moet er iets vernieuwen. Is er te veel beweging? Dan heel graag weer terug naar de rust. Dat zoeken naar balans doe ik ook in mijn lessen. Net zoals het openstaan voor iedereen die meedoet.

 

 

Les bij Yoga Awareness

Zo vind je tijdens een yogales bij Yoga Awareness in Arnhem een warme, veilige sfeer met daarnaast ruimte voor humor en interactie. Ik zorg altijd voor een gedegen voorbereiding, maar hou ook van de vrijheid om te doen wat zich tijdens een les aanbiedt.

Ontspannend & uitdagend

Naast de ontspanning en de rust die belangrijk zijn in de yoga, mag er zeker ook uitdaging en soms veel kracht bij komen kijken. Plezier hebben en spelen in de houdingen, maken dat mijn lessen creatief zijn: elke week een andere les met een ander thema. De yoga helpt mij om steeds meer de balans te vinden. Als ook jij wat meer in balans de les uitkomt, dan hebben we het goed gedaan!

Ingrid is een vakvrouw die weet waarover ze het heeft. Als een houding niet of moeizaam bereikt wordt dan ziet ze wat de oorzaak is en kan ze met wat aanwijzingen je toch goed op weg helpen. Het is ook duidelijk dat Ingrid zich blijft ontwikkelen. Er komen nieuwe oefeningen bij en ze blijft nieuwe interessegebieden ontwikkelen.
Felix

Opleidingen en bijscholingen

Quantum Touch 1 bij QTouch Nederland in Heiloo (2022)
AromaYin bij Stillnessinyoga in Doorn (2022)
Training van yogadocent naar online yogadocent van Corine van Zoelen, yoga business coach (2021)
Critical Alignment Yoga module Lesgeven (2020)
Critical Alignment Yoga Therapie (2019)
Critical Alignment Yoga 4 level training (2018)
Persoonlijke route Hatha Yoga opleiding bij Samsara (2019)
Yin Yoga en neurotransmitters bij Bivag in Sneek (2017)
Yin Yoga Medicine bij Bivag in Sneek (2016)
Yin Yoga Teacher Training bij Bivag in Montfoort (2014)
Holistische peuter-/kleuteryoga bij Arterre in Nijmegen (2010)
3-jarige Hatha Yoga opleiding bij Ananda Yoga Centrum in Ellecom (2010)

Vereniging Yogadocenten Nederland   Samsara Gediplomeerd Yogadocent