Inloggen academie

YOUTUBE KANAAL
yoga-awareness

Gratis korte lessen vind je op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness 

Vooral heel veel Yin Yoga video’s met uiteenlopende thema’s. Zoals bijvoorbeeld een les voor nek, schouders en bovenrug, lessen over de chakra’s, over organen, over het toewerken naar uitdagende Yinhoudingen. En nog veel meer…

Daarnaast zijn er ook video’s over hoe je de yogastrip en de rugrol kunt gebruiken om ontspanning te krijgen in de rug en om kracht op te bouwen in je core. Hierin gebruik ik technieken uit de Critical Alignment Yoga en Pilates.

Geregeld plaats ik nieuwe lessen. Wil je weten wanneer er een nieuwe video online staat? Druk dan even op ‘Abonneren’. Ik ben je heel erg dankbaar en het stimuleert mij ook om nog meer te maken! Heb je suggesties of mis je nog iets? Laat maar horen.

Dat wat nog niet lukt, is niet belangrijk. Dat wat wel lukt, dát is belangrijk.

Ingrid Loman

Online academie
Yoga-Awareness

Lange lessen en lespakketten

In een les van vijf kwartier kom je nog dieper in het lichaam en geef je het lichaam meer tijd om de houdingen optimaal toe te staan. Wil je nog meer profijt hebben van een yogales, dan zijn deze langere lessen ideaal. Vooral als je fysieke klachten ervaart, waarbij de oorsprong in het verleden ligt, heeft je lichaam vaak meer tijd nodig om te kunnen veranderen. Denk hierbij aan rugklachten of aan andere lichaamsdelen die stijf en krap aanvoelen.

 

Thuis meedoen met de online lessen

Voel in elke houding of deze voor jou past. Neem de vrijheid om de houding aan te passen aan jouw lichaam op dit moment. Ontstaat er ergens zoveel weerstand dat het voor verkramping gaat zorgen, pas het aan. Je kunt het nooit fout doen, zolang je blijft voelen en kijken. Vanuit vertrouwen en veiligheid steeds een stapje dieper. En oja, vergeet niet te ademen…

Je mag me altijd een mailtje sturen als je een vraag hebt.

Online Yoga Awareness

Ingrid Loman

info@yoga-awareness.nl
06 404 135 50

 

LOCATIE

Personal Yoga in Arnhem Zuid:
Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

ONLINE

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness voor heel veel gratis korte yogalessen

Copyright © 2023 Yoga Awareness | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring