Oliën

lavendel_mascaraJij wil zo natuurlijk mogelijke producten gebruiken voor je huid en je haar. Je eet zo gezond mogelijk en neemt extra supplementen. Dan zijn essentiële oliën een enorm waardevolle toevoeging.

De oliën van doTerra zijn puur natuur en dringen door tot in je lichaamscellen. Elke olie heeft zijn eigen voordelen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Zij kunnen het lichaam op een natuurlijke en veilige manier voeden, zodat je prettiger in je vel komt te zitten. Er is heel veel informatie te krijgen en er zijn onmogelijk veel toepassingen. Je kunt ze gebruiken voor huidverzorging, als je huisapotheek, om mee schoon te maken en mee te koken. Hiernaast lees je al een hele leuke manier om vollere wimpers te krijgen door lavendelolie door je mascara te mengen.

Wil jij ook meer weten over al die toepassingen? Geregeld houd ik een bijeenkomst waarin je oliën kunt gaan ontdekken. Het zijn interactieve momenten waarin je verschillende oliën mag ruiken, proeven en smeren. Je doet heel veel kennis op van de uiteenlopende toepassingen en krijgt manieren aangereikt hoe nog meer informatie te vergaren. In het begin zie je de door de bomen het bos niet meer, maar mijn ervaring is dat als je ze echt gaat gebruiken, je heel snel weet wat jou ondersteunt.

Volgende bijeenkomst over essentiële oliën:

Samen met Ellen de Wit vertel ik op donderdagavond 11 augustus van alles over deze oliën. Je mag ze ruiken, proeven en smeren. Dit ondersteunen we met wat yoga. Daarnaast krijg je 2 samples om uit te proberen en in de pauze is er iets lekkers uiteraard gemaakt met oliën.

Welke olie past bij jou en kan je wellicht ondersteunen als je ergens last van hebt? Je krijgt alle informatie die nodig is om de oliën in je dagelijks leven in te kunnen passen en er is veel tijd om vragen te stellen.

Ellen en ik denken graag met je mee!

  • Datum: 11 augustus 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Yogahouse Arnhem
  • Investering: € 21
  • Voor meer informatie: mail Ingrid

Ik meld me graag aan!