Oliën

Een tijd geleden heb ik de essentiële oliën van doTerra ontdekt. Niet dat ik direct een groot voorstander was, ik dacht: al die geurtjes dat is niks voor mij. Ik vind ze al gauw te sterk of wordt er door mijn astma (die ik inmiddels heel goed onder controle heb) wat benauwd van. Maar niets bleek minder waar, ik vond heel veel oliën lekker ruiken en toen ik er wat verder in dook, bleken de toepassingen eindeloos. Het had zoveel raakvlakken met mijn yogalessen. In mijn lessen staat bewust worden van wat er is centraal om daardoor keuzes te maken die helemaal bij jou passen. Daardoor kun je steeds meer ontspannen door het leven. Je hoeft niet meer overal op te reageren en hebt het vertrouwen dat je lichaam zelf heel veel kan. Je kunt het overlaten aan de ander of het andere.

De oliën van doTerra doen ongeveer hetzelfde, zij kunnen het lichaam op een natuurlijke en veilige manier voeden, zodat je prettiger in je vel komt te zitten. Je wordt bewuster van welke oliën passen bij jou en iets kunnen bijdragen aan jouw welzijn.

Geregeld houd ik een bijeenkomst waarin ik informatie geef over de oliën. Het zijn middagen waarin je verschillende oliën mag ruiken, proeven en smeren. Ook krijg je aan het eind een olie mee naar huis.

Heb je interesse om bij een van de middagen te zijn of heb je vragen omtrent de oliën, wie weet in combinatie met yoga, laat het weten.