Oliën

In mijn lessen staat bewust worden van wat er is centraal, zodat je steeds meer keuzes kunt gaan maken die bij jou passen. Die jou voeden op een natuurlijke manier. Bijvoorbeeld: door je adem te observeren en te vertragen word je rustiger en neem je steeds meer waar. Je voelt beter wat jij nodig hebt. Door meer pure voeding tot je te nemen, zit je beter in je vel. Essentiële oliën passen helemaal in dit plaatje.

De oliën van doTerra zijn puur natuur en dringen door tot in je lichaamscellen. Elke olie heeft zijn eigen voordelen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Zij kunnen het lichaam op een natuurlijke en veilige manier voeden, zodat je prettiger in je vel komt te zitten. Je wordt bewuster van welke oliën passen bij jou en iets kunnen bijdragen aan jouw welzijn.

Geregeld houd ik een bijeenkomst waarin ik informatie geef over de oliën. Het zijn middagen waarin je verschillende oliën mag ruiken, proeven en smeren. Je doet heel veel kennis op van de uiteenlopende toepassingen en krijgt manieren aangereikt hoe nog meer informatie te vergaren.

Heb je interesse om bij een van de middagen te zijn of heb je vragen omtrent de oliën, wie weet in combinatie met yoga, laat het weten.

Volgende bijeenkomst over essentiële oliën:

In deze bijeenkomst van maximaal 3 deelnemers, laat ik jou kennismaken met de essentiële oliën van doTerra. Je mag ze ruiken, proeven en smeren. Welke olie past bij jou en kan je wellicht ondersteunen als je ergens last van hebt? Je krijgt alle informatie die nodig is om de oliën in je dagelijks leven in te kunnen passen en er is veel tijd om vragen te stellen.

Ik denk op deze middag graag met je mee!

  • Datum: elke laatste zaterdag van de maand
  • Tijd: 15.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Het Matserhuis
  • Investering: € 5
  • Aanmelden bij Ingrid