Oliën

lavendel_mascaraJij wil zo natuurlijk mogelijke producten gebruiken voor je huid en je haar. Je eet zo gezond mogelijk en neemt extra supplementen. Dan zijn essentiële oliën een enorm waardevolle toevoeging.

De oliën van doTerra zijn puur natuur en dringen door tot in je lichaamscellen. Elke olie heeft zijn eigen voordelen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Zij kunnen het lichaam op een natuurlijke en veilige manier voeden, zodat je prettiger in je vel komt te zitten. Er is heel veel informatie te krijgen en er zijn onmogelijk veel toepassingen. Je kunt ze gebruiken voor huidverzorging, als je huisapotheek, om mee schoon te maken en mee te koken. Hiernaast lees je al een hele leuke manier om vollere wimpers te krijgen door lavendelolie door je mascara te mengen.

In de olie met Yin Yoga:

Samen met Ellen de Wit geef ik op zondagmiddag 6 november een workshop waarin we oliën combineren met Yin Yoga. We gebruiken essentiële oliën actief in de houdingen, zodat je nog sneller tot rust komt. Daarnaast krijg je informatie over 10 basisoliën en is er tijd om te onderzoeken welke olie jou het best kan helpen bij klachten.

Dit alles met heerlijke hapjes en drankjes (met een druppeltje olie erin, uiteraard 😉).

  • Datum: 6 november 2022
  • Tijd: 14.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Yoga Campus Arnhem
  • Investering: € 27,50
  • Voor meer informatie: mail Ingrid

Ik meld me graag aan!

Geen tijd verliezen, gewoon gelijk een olie bestellen?

Ben je al een beetje bekend met de oliën van doTerra en heb je je zinnen gezet op die ene olie die zó lekker ruikt dat de wereld er direct vrolijker uitziet of die steengoede olie die je snel van je spierpijn af helpt? Met andere woorden wil je direct bestellen en gelijk gebruik maken van alle voordelen? Klik dan hier om jouw olie snel in huis te hebben.

En genieten maar 😊