Inloggen academie

Blog

Yoga Awareness

Yoga voor de rug

Yoga voor de rug

Yoga voor de rug. Elke maandagavond 19.45 uur bij Yoga Campus Arnhem.   Wat is dat eigenlijk – yoga voor de rug? Dat is allereerst opgeslagen spanning en stress loslaten in de grote...

Lees meer
Yogaspecial Menopauze

Yogaspecial Menopauze

Zit jij in de menopauze en heb je last van vervelende opvliegers of slaap je ineens veel slechter? Zou je graag willen weten wat je daar zelf aan kan doen? In mijn yogaspecial over de menopauze...

Lees meer
Klachten bovenrug – wat zegt dit?

Klachten bovenrug – wat zegt dit?

Klachten in de bovenrug ontstaan vaak vanuit een gebrek aan beweging van de plek die de bron wordt genoemd. Deze plek is gelegen op de wervelkolom net iets onder de schouderbladen. Als de bron...

Lees meer
Yoga voor de rug

Yoga voor de rug

Yoga voor de rug. Elke maandagavond 19.45 uur bij Yoga Campus Arnhem. Wat is dat eigenlijk - yoga voor de rug? Dat is allereerst opgeslagen spanning en stress loslaten in de grote spiergroepen door...

Lees meer
Yogaspecial Rugklachten

Yogaspecial Rugklachten

Heb jij rugklachten? Stijf uit bed komen of het gevoel hebben dat het helemaal vast zit na een dag werken? Wil je graag weten wat je daar zelf aan kunt doen? Op die momenten dat je last hebt, maar...

Lees meer

Over mij

Hallo, ik ben Ingrid Loman

Ik houd van:

De mensen die dicht bij mij staan / gezondheid / kansen zien / filosoferen / niet zomaar gesprekken / uit eten / alleen zijn / iets nieuws ontdekken / documentaires / sporten

Ik kan mij verliezen in:

Goede gesprekken / interessante series / nadenken over het leven / de juiste woorden zoeken / analyseren

Mijn valkuilen zijn:

Heel veel leuk vinden / veel geven / weinig tijd voor mezelf nemen / altijd aardig willen zijn / conflict vermijdend / perfectionistisch / streber / te inlevend / de lat hoog leggen

Testimonial

“De yogalessen bij Ingrid zijn voor mij altijd een feestje. Ik volg nu de yin yoga. De lessen zijn altijd zorgvuldig samengesteld, waarbij persoonlijke aandacht voor iedereen is . Magistraal zijn de warme handen die Ingrid kan leggen op de plaatsen die helpen de verdieping en meer ontspanning in te gaan. Ik hoop nog lang van haar lessen te mogen genieten .”
Peter-Paul
“De yogalessen bij Ingrid zijn voor mij altijd een feestje. Ik volg nu de yin yoga. De lessen zijn altijd zorgvuldig samengesteld, waarbij persoonlijke aandacht voor iedereen is. Magistraal zijn de warme handen die Ingrid kan leggen op de plaatsen die helpen de verdieping en meer ontspanning in te gaan. Ik hoop nog lang van haar lessen te mogen genieten.”
Peter-Paul

Ingrid Loman
info@yoga-awareness.nl
06 404 135 50

 

LOCATIE

Personal Yoga in Arnhem Zuid:
Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

ONLINE

Op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness staan heel veel gratis korte yogalessen

Copyright © 2023 Yoga Awareness | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring