Inloggen academie

Yogaspecials voor de rug

Yogaspecials voor de rug

Yogaspecials voor de rug Heb jij nu op dit moment contact met je lichaam? Zo leuk hè? Als je dit leest ga je gelijk naar je lichaam toe. Soms lukt dat heel snel, soms heeft het meer tijd nodig. Geen...

Lees meer
Chakra’s en hun kenmerken

Chakra’s en hun kenmerken

Het woord chakra klinkt misschien wat vaag. Wat kun je daar nu mee? Nou, eigenlijk alles wat je doet, leert en ontwikkelt verloopt vanuit kenmerken van de chakra’s. Laten we het uitvoeren van een...

Lees meer

Over mij

Hallo, ik ben Ingrid Loman

Ik houd van:

De mensen die dicht bij mij staan / gezondheid / kansen zien / filosoferen / niet zomaar gesprekken / uit eten / alleen zijn / iets nieuws ontdekken / documentaires / sporten

Ik kan mij verliezen in:

Goede gesprekken / interessante series / nadenken over het leven / de juiste woorden zoeken / analyseren

Mijn valkuilen zijn:

Heel veel leuk vinden / veel geven / weinig tijd voor mezelf nemen / altijd aardig willen zijn / conflict vermijdend / perfectionistisch / streber / te inlevend / de lat hoog leggen

Testimonial

“De yogalessen bij Ingrid zijn voor mij altijd een feestje. Ik volg nu de yin yoga. De lessen zijn altijd zorgvuldig samengesteld, waarbij persoonlijke aandacht voor iedereen is. Magistraal zijn de warme handen die Ingrid kan leggen op de plaatsen die helpen de verdieping en meer ontspanning in te gaan. Ik hoop nog lang van haar lessen te mogen genieten.”
Peter-Paul
“De yogalessen bij Ingrid zijn voor mij altijd een feestje. Ik volg nu de yin yoga. De lessen zijn altijd zorgvuldig samengesteld, waarbij persoonlijke aandacht voor iedereen is. Magistraal zijn de warme handen die Ingrid kan leggen op de plaatsen die helpen de verdieping en meer ontspanning in te gaan. Ik hoop nog lang van haar lessen te mogen genieten.”
Peter-Paul

Ingrid Loman

info@yoga-awareness.nl
06 404 135 50

 

LOCATIE

Personal Yoga in Arnhem Zuid:
Het Matserhuis
Burgemeester Matsersingel 200
6843 NZ Arnhem

ONLINE

Abonneer je op mijn YouTube kanaal: Yoga Awareness voor heel veel gratis korte yogalessen

Copyright © 2023 Yoga Awareness | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring