Yoga voor de rugYogaspecials voor de rug

Heb jij nu op dit moment contact met je lichaam?

Zo leuk hè? Als je dit leest ga je gelijk naar je lichaam toe. Soms lukt dat heel snel, soms heeft het meer tijd nodig. Geen probleem, allebei is prima! Als je dan toch even tijd neemt om te voelen, wat voel je dan?

Ik voel nu bijvoorbeeld mijn maag die net gevuld is. Ik ervaar tintelingen in mijn handpalmen. De bal van mijn voet drukt stevig tegen de grond aan. Links meer dan rechts.

Eigenlijk is het niet zo moeilijk om wat te voelen. Je hoeft je er alleen maar even bewust mee bezig te houden. En dát is wel wat lastig in ons dagelijks leven. Voelen heeft meestal geen prioriteit. Denken wel. En dus denken we makkelijker. En veel. Hebben we ook nodig… denken. Maar niet alleen maar, dan worden we wandelende lolly’s. Groot hoofd, weinig lichaam.

Ach, ons lichaam laat zich vanzelf wel gelden. Het gaat schuren en zeuren. Je lichaam wil jouw aandacht! Het heeft het contact met jou nodig!

Als je lichaam niet doet wat jij graag zou willen, kan het alleen maar doen wat jij wil door met elkaar in contact te zijn. Echt contact! Zonder bijbedoeling, zonder dubbele agenda, zonder te duwen en te trekken.

Lijkt je dat wat?

Dat echte contact ga je zeker maken in mijn yogaspecials. Daar trekken we alle tijd voor uit. Dat doen we op allerlei verschillende manieren. Alles om vanuit de hernieuwde verbinding een positieve verandering teweeg te brengen. Iets waar jóuw lichaam om schreeuwt. En wat jij gaat horen.

Lijkt je dat ook wat?

Meer informatie vind je hier: https://yoga-awareness-academie.nl/yogaspecials-voor-de-rug/