Zit jij in de menopauze en heb je last van vervelende opvliegers of slaap je ineens veel slechter? Zou je graag willen weten wat je daar zelf aan kan doen? In mijn yogaspecial over de menopauze krijg je handvatten die jouw lichaam makkelijker door deze periode laat gaan.

Met de geleerde handvatten ben je niet meer overgeleverd aan onverwachte ongemakken, maar heb je tools om die ongemakken te verminderen. Het wordt een praktische middag waarin we vooral veel gaan doen, zodat je het geleerde ook makkelijk thuis toe kunt passen. Allerlei soorten menopauze-klachten komen voorbij, zoals opvliegers en nachtzweten, in gewicht aankomen, slapeloosheid en hevige bloedingen. Voor elke klacht krijg je oefeningen, tips en ideeën om er beter mee om te kunnen gaan.

 

Dit krijg je allemaal in deze Yogaspecial Menopauze:

  • YIN om je lichaam tot rust te brengen en een helder hoofd te krijgen
  • Kennis van drukpunten die een positieve invloed hebben op het verminderen van menopauze-klachten
  • Essentiële oliën die we op drukpunten gaan aanbrengen, zodat de therapeutische eigenschappen goed door het lichaam opgenomen worden
  • Lekkere snacks die de vrouwelijke hormonen ondersteunen

Als je naar huis gaat mag je de oliën die je gebruikt hebt meenemen. Ook krijg je een hand-out mee met informatie over de YIN-houdingen, drukpunten, oliën en recepten. Alles wat je nodig hebt om ook thuis aan de slag te gaan.

Waar, wanneer en wat kost dat?

  • Locatie: Yoga Campus Arnhem
  • Wanneer: zondag 16 oktober 2022
  • Tijd: 14 – 17 uur
  • Investering: € 55
  • Informatie: mail Ingrid

Ik meld me aan!
Bij opgave tot deelname stem je toe met mijn algemene voorwaarden.