yogaspecial_rugklachtenHeb jij rugklachten? Stijf uit bed komen of het gevoel hebben dat het helemaal vast zit na een dag werken? Wil je graag weten wat je daar zelf aan kunt doen? Op die momenten dat je last hebt, maar zeker ook om dit te voorkomen? Dan is deze Yogaspecial Rugklachten echt iets voor jou.

We gaan een hele middag praktisch bezig met de rug. De onderrug én de bovenrug krijgen veel aandacht. Met de bovenrug zullen ook de schouders en de nek aan bod komen. Je krijgt verschillende tools die je in kan zetten als je last krijgt van je rug. Daarnaast leer je hoe je je rug soepel en sterk kunt houden om rugklachten te voorkomen.

 

Dit krijg je allemaal in deze Yogaspecial Rugklachten

  • Yogaoefeningen die een positief effect hebben op de wervelkolom en de spieren en het bindweefsel daaromheen
  • Kennis van drukpunten die kunnen helpen om rugklachten te verminderen
  • Essentiële oliën die vastzittende spieren helpen te ontspannen
  • Snacks die goed zijn voor spieropbouw

Als je naar huis gaat mag je de oliën die je gebruikt hebt meenemen. Ook krijg je een hand-out mee met informatie over de yogahoudingen, drukpunten, oliën en recepten. Alles wat je nodig hebt om ook thuis aan de slag te gaan.

Waar, wanneer en wat kost dat?

  • LocatieYoga Campus Arnhem
  • Wanneer: zondag 11 september 2022
  • Tijd: 14 – 17 uur
  • Investering: € 55
  • Informatie: mail Ingrid

Ik meld me graag aan!

Bij opgave tot deelname stem je toe met mijn algemene voorwaarden.