Pepermuntolie voor een energieboost!

Pepermuntolie geeft doorgaans snel resultaat. De dagen worden weer korter en daarmee de hoeveelheid daglicht. De één is er wat gevoeliger voor dan de ander, maar over het algemeen is dit de tijd dat we wat neerslachtiger kunnen worden. Misschien herken je dit en heb je in deze periode vaker een energieboost nodig.

Pepermuntolie kan je die energie op een veilige, natuurlijke en snelle manier leveren. Eén druppeltje pepermuntolie in je hand, even wrijven en dan ruiken geeft direct een helderder hoofd en een ruimer gevoel in je borst. Grote kans dat je daarna de dag meer ziet zitten en je energie beter kunt gebruiken.

In de oliebijeenkomsten mag je ervaren hoeveel energie pepermuntolie jou geeft.

Volgende bijeenkomst over essentiële oliën:

In deze bijeenkomst laten we jou kennismaken met de essentiële oliën van doTerra. Je mag ze ruiken, proeven en smeren. Welke olie past bij jou en kan je wellicht ondersteunen als je ergens last van hebt? Je krijgt alle informatie die nodig is om de oliën in je dagelijks leven in te kunnen passen en er is veel tijd om vragen te stellen. Aan het eind krijg je een gratis olie mee naar huis.

Ellen de Wit en ik denken op deze middag graag met je mee!

  • Datum: zondag 12 december 2021
  • Tijd: 15.00 – 16.30 uur
  • Locatie: Yoga Campus Arnhem
  • Investering: € 7,50
  • Aanmelden bij Ingrid
Geplaatst in Berichten