Vanaf deze maand ben ik gestart met Personal Yoga. Een uur helemaal voor jezelf, waarin jij mag aangeven wat je zou willen leren of zou willen herstellen. Misschien wil je een bepaalde beweging of houding beter onder de knie krijgen. Of heb je een fysieke klacht waar je door middel van yoga verbetering in zou willen vinden. Het zou ook kunnen zijn dat het gebruik van je adem een aandachtspunt is. Jij mag aangeven waar jij aan wil werken.

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan, wil ik graag je wensen horen. Dat kan telefonisch of via mail. Dat geeft mij tijd om het uur voor te bereiden. In de Personal Yoga zelf zal ik mijn voorbereiding als richtlijn meenemen en vooral ook aanvoelend en door middel van vraag en antwoord jou aanreiken wat op dat moment past.

Ik zal gebruik maken van alles wat ik in mijn opleidingen en bijscholingen heb geleerd aangevuld met eigen ervaringen. Dat zijn technieken uit de Hatha Yoga, de Yin Yoga en de Critical Alignment Yoga. Ik heb kennis van de anatomie, de meridianen, de chakra’s en adem- en meditatietechnieken. Ik ben geen arts en professioneel therapeut, maar kan vanuit mijn kennis en meer dan 10 jaar yoga-ervaring je op de genoemde gebieden vast wel één en ander aanreiken. We gaan samen in het uur zoeken naar wat jij nodig hebt en wat voor jou werkt.

Wil je iets meer over mij weten, lees dan in Over Ingrid mijn visie en welke opleidingen en bijscholingen ik zoal gevolgd heb.

Wanneer: op de woensdagochtend van 9:15 – 10:15 uur of van 10:45 – 11:45 uur.
Waar: De Overmaat 45g, bovenruimte. Je krijgt een volledige routebeschijving bij aanmelding.
Investering: € 50 per keer.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik daarna zo snel mogelijk contact met je op.