Vanaf 1 juli mogen we weer binnen lesgeven, dat is superfijn. De lessen worden wel zoveel mogelijk buiten gegeven. Maar mocht het te koud zijn of regenen, dan gaan we naar binnen.

Binnen gelden er vanwege het Coronavirus strengere regels dan buiten. Hieronder lees je wat dat inhoud voor een les bij Yoga Awareness:

  1. We laten 1,5 meter ruimte tussen de cursisten onderling en de cursist en de docent.
  2. Neem zoveel mogelijk je eigen mat mee óf een hele grote handdoek die helemaal over de studiomat neergelegd kan worden.
  3. Zo min mogelijk gebruik van props (kussens, blokken, dekens) van de studio. Wordt er wel iets gebruikt, leg daar dan een eigen handdoek overheen. Deken ook zelf meenemen.
  4. Desinfecterende gel is aanwezig. Graag gebruiken voordat je de yogaruimte binnen gaat.
  5. We zorgen voor een goede ventilatie van buitenlucht. Tijdens en tussen de lessen zullen we ramen en deur openzetten.
  6. We zorgen voor een goede doorstroming en een veilige wissel tussen de lessen. Je eigen docent zal je daarover informeren.
    Vanuit De Kleine Campus zal er extra aandacht geschonken worden aan het schoonmaken van de ruimte.
  7. Toilet alleen gebruiken bij hoge nood.
  8. Het kan zijn dat er een aantal vragen gesteld worden over je gezondheid. Zorg ten allen tijden dat je niet naar de les komt als je gezondheidsklachten hebt die verband kunnen houden met het Coronavirus. Ook als één van je huisgenoten klachten heeft, blijf dan thuis.

Let op jezelf en op de ander en vooral ook: heb plezier in de wat je doet en geniet van de les!