Yin & Zin gaat over yin yoga, over verhalen, over zinnen, over klanken, ontspannen, luisteren, het nu, stilte en rust….

Ingrid Loman en Petra Steffens geven op zondag 22 december een speciale Yinles waarbij verhalen en gedichten de houdingen ondersteunen.

Op deze zondagmiddag combineren we Yinhoudingen met hier en daar een verhaal of gedicht. De Yinhoudingen die Ingrid inspreekt zijn zacht en toegankelijk en geven je tijd om in deze wintermaand naar binnen te keren, ontspannen te kunnen reflecteren en los te laten wat niet meer belangrijk is voor jou.

Petra zal met haar prettige rustige stem de verhalen en gedichten voorlezen. De woorden en beelden die door deze verhalen bij jou binnenkomen, kunnen de zachte Yinhoudingen een verdieping geven. Net als in muziek produceert de stem ook klanken die resoneren met jouw trilling. Als deze klanken gaan resoneren, dan voel je je daar goed bij, het geeft je rust en ruimte.

Heb je wel zin in een moment helemaal voor jezelf, zo net voor de Kerst met uitzicht op een nieuw jaar vol nieuwe kansen en mogelijkheden? Kom dan ontladen, verstillen en opladen op deze late zondagmiddag in december.

Datum: zondag 22 december 2019
Tijd: 16.30 – 18.00 uur
Locatie: Yoga Campus Arnhem, Statenlaan 8, Arnhem
Investering: € 20
Aanmelden: bij Ingrid via info@yoga-awareness.nl

Na deze ervaring is er tijd om een kopje thee te drinken met iets lekkers van Maud Nijenhuis erbij.