VitaPro Yoga Awareness Arnhem NoordWil je graag meer energie om de dingen te doen die je leuk vindt? Je vitaler voelen, meer rust ervaren of slanker of strakker zijn? Dit zijn zomaar een aantal doelen die we aan gaan pakken in het nieuwe concept van Locomotion!

Je wordt in dit concept begeleid door mij als yogadocent, Caroline de Lorme als voedingsdeskundige en personal trainer, Petra Schans ook als personal trainer en Maurits de Groot als osteopaat. We gaan er samen met jou helemaal voor om je doel te behalen. En om het daarna te behouden.

Zaterdag 21 september is hier een info-middag over. Je bent bij deze uitgenodigd om te komen 😃

Datum: zaterdag 21 september 2019
Tijd: 14:00 – 16:00 uur
Locatie: Sportstudio Locomotion, Sportlaan 1, Oosterbeek
Aanmelden of meer informatie: petra@sportstudiolocomotion.nl / 06-28847164