Er staan weer Yogaspecials Yin 3.3 gepland! Op de zaterdagmiddag van 14-16 uur.

Yin 3.3 is een hele mooie verdieping binnen het Yin-aanbod. Het vaker herhalen van de houdingen, 3x, 6x, soms 9x maakt dat de herkenning van de herhaling je het vertrouwen geeft om dieper te gaan. Je komt op plekken in het lichaam die je niet zo makkelijk aanraakt. Door de herhaling van de houdingen raak je er meer aan gewend, je herkent het. Dat wat je herkent is niet meer zo eng, waardoor je steeds dieper durft te gaan. Zonder dwang, zonder doen, zonder (wils)kracht.

De verstilling die optreed in een yinhouding maakt dat je van een afstand kunt kijken naar alles wat er gaande is. In die afstand, in die stilte, zit geen doen en kracht meer. Je bént op dat moment alleen nog. Je kunt je gewoontepatronen doorzien, je overlevingsstrategieën en je kunt ze laten voor wat ze zijn. Er hoeft niks meer. Zittend of liggend in de houding neem je waar. In die stilte kunnen de mooiste dingen gebeuren 🙂

Wil je Yin 3.3 ook ervaren? Hieronder lees je waar en wanneer:

Datum: zaterdag 14 december 2019
Tijd: 14 – 16 uur
Locatie: Yoga Campus Arnhem, Statenlaan 8, Arnhem
Investering: € 20
Aanmelden: bij Ingrid via info@yoga-awareness.nl

Na deze ervaring is er tijd om een kopje thee te drinken met iets lekkers van Maud Nijenhuis erbij.