Ook in 2019 staan er weer Yin 3.3 specials ingepland. Yin 3.3 gaat een flinke stap verder dan een gewone Yin Yogales. Je doet dezelfde houdingen vaker achter elkaar, maar iets minder lang, namelijk drie minuten. Deze herhaling geeft een herkenning in het fysieke lichaam én in je brein, zodat je met elke herhaling nog net dat stukje verder kan verdiepen. Je komt nog dichter bij die plek waar je lichaam wel wat verandering kan gebruiken. Er kan meer ruimte komen of meer zachtheid of meer doorstroming van energie. Je lichaam geeft jou precies dát wat jij nodig hebt. Jij hoeft alleen maar vaker in die houding te zijn, dat is alles.

Een beetje yin-ervaring is wel handig, zodat je ook echt naar de verdieping toe kan. Vanuit zachtheid naar die plek waar jij je krapte ervaart en daar dan heel rustig ruimte maken. Dat voel je uren, misschien wel dagen daarna nog. Hoeveel ruimte wil jij jezelf geven?

Datum: vrijdag 28 juni
Tijd: 19 – 21 uur
Locatie: Yoga Campus Arnhem, Statenlaan 8, Arnhem
Investering: € 20
Aanmelden: bij Ingrid via info@yoga-awareness.nl

Na de les drinken we een kopje thee met iets heel lekkers gemaakt door Maud Nijenhuis. Wil je dit lekkers vaker proeven, bekijk dan hier een heerlijk recept van haar. En een yinhouding om thuis wat vaker te doen. Om nog langer na te genieten, hmmm…