Zondagmiddag 17 februari kun je weer meedoen met een lange Yin Yogales begeleidt met live Cello muziek. De klanken van de Cello, bespeeld door Mirjam Mudde, benaderen van alle instrumenten de menselijke stem het meest en staat daarmee dicht bij je. De Yinhoudingen, aangeboden door Ingrid Loman, openen het hart en laten het waterelement van de winter meer in balans komen.

In de Yinhoudingen die we deze middag gaan doen zal je lichaam steeds meer ontspannen en wordt het ontvankelijk voor de warme klanken en stromende lijnen van de Cello. Dit maakt dat je lichaam mee gaat resoneren met de trillingen van de muziek. Hierdoor zal jouw energie meer in balans komen en beter gaan stromen.

Als je lichaam en de klanken resoneren, zul je makkelijker naar binnen kunnen keren en meer rust en stilte ervaren. De winter vraagt om rust en stilte en het kunnen waarnemen zonder er iets mee te hoeven doen is een kwaliteit van het waterelement.

Trakteer jij jezelf of iemand anders op deze winterse zondagmiddag op innerlijke rust, stilte en Cellomuziek in zijn puurste vorm?

Wanneer: 17 februari 2019
Tijd: 16:30 – 18:00 uur
Locatie: Sportstudio Locomotion, Sportlaan 1, Oosterbeek
Investering: € 20
Na de les is er tijd voor thee met iets lekkers gemaakt door Maud Nijenhuis.

Aanmelden: bij Ingrid via info@yoga-awareness.nl
Meer informatie over Yin Yoga kun je vinden op www.yoga-awareness.nl/yoga/yin-yoga/
Meer informatie over Mirjam en de Cello vind je op http://www.speeljijookcello.nl/