De komende tijd vind je maandelijks een lekker en supergezond recept van Maud Nijenhuis op mijn website. Het recept past helemaal bij het seizoen en is een mooie aanvulling op een bewuste leefstijl. Naast deze recepten, maakt Maud ook de snacks bij mijn workshops. Ook heerlijk!

Dit is Maud:

Mijn naam is Maud, een 21 jarige wonende in Arnhem.
Heerlijk koken, yoga, reizen en wandelingen maken door het bos of langs het water. Dingen waar ik gelukkig van word.

Van vleeseter naar plantaardige eetster.
In oktober 2015 heb ik mijn hele leven omgegooid en ben ik volledig plantaardig gaan eten. Wat tot nu toe de grootste en één van de beste veranderingen in mijn leven is geweest. Ik zou mij niet meer kunnen inbeelden dat ik terug zou gaan naar dierlijke producten eten. Ik voel mij goed in mijn lichaam en ik vind het een fijne gedachte dat er geen ander wezen is dat voor mij is gestorven om mij te voeden.

Een plantaardige leefstijl inspireert mij om nieuwe smaken te ontdekken en te creëren, er is zoveel mogelijk! Het is meer dan alleen sla, tomaat en komkommer.
Een plantaardige leefstijl voor mij is granen, peulvruchten, noten/zaden, verse kruiden, verse groenten en heerlijk zoet vers fruit. Met al die ingrediënten kun je zoveel lekkers. Denk aan curry’s, pasta’s, salades, stoofgerechtjes maar ook heerlijke ontbijtjes, zoals havermout, crumbles en  pannenkoekjes. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de mogelijkheden die je hebt met zoetigheden maken!

De aankomende maanden ga ik receptjes schrijven voor Yoga Awareness.

Ik hoop dat het jullie inspireert in de keuken!

Liefs,
Maud