Yoga Arnhem Noord gratis in septemberYoga Campus Arnhem heeft een actie van twee weken gratis lessen van 10 t/m 23 september*.
Ik geef een groot deel van mijn lessen bij Yoga Campus Arnhem. De lessen die ik in deze twee weken geef zijn gratis voor deelnemers die voor het eerst meedoen. Je kunt je hier aanmelden als je van deze actie gebruik wil maken.

In het rooster kun je zien welke lessen ik wanneer in Arnhem geef. Met Yin Yoga krijg je meer ruimte in je gewrichten, deze vorm is ook heel geschikt bij fysieke klachten. Bij Easy Flow / Yin Yoga ben je eerst in een rustig tempo in beweging. Bij deze vorm werk je ook aan spierkracht en balans. De Power / Yin Yogales is uitdagend en krachtig. Vooral geschikt voor mensen die al yoga-ervaring hebben of door sport of dans hun lichaam goed kennen.

Tot in september!

*Deze actie geldt alleen voor deelnemers die voor het eerst een yogales meedoen.