In de maand juli geef ik weer speciale zomer yogalessen. Je kunt deelnemen aan een Yin Yoga Marathon of een Yoga Wandeling.

Yin Yoga Marathon
Een heerlijke superlange Yin Yogales met het geluid van de vogels om je heen en het ruisen van de wind door de eeuwenoude beukenbomen. Hopelijk een zacht zonnetje op je huid geeft samen met de geur van de zomer de uitnodiging om steeds meer tot rust te komen. In verbinding met jezelf en je omgeving mag je de discomfort in het lichaam opzoeken, om door middel van een zacht contact met jouw ongemak deze steeds meer los te kunnen laten. Het kan niet anders dan dat je met een ander gevoel na deze 2,5 uur weer naar huis gaat.

 • Datum: zaterdag 14 juli & 28 juli
 • Tijd: 13:30 – 16:00 uur
 • Locatie: park Zypendaal bij de rode beuken
 • Investering: wat je ervoor over hebt
 • Meenemen: eigen mat en eventueel een kussen en deken
 • Aanmelden: is niet per se noodzakelijk. Maar twijfel je over het weer en of het doorgaat mail dan met: info@yoga-awareness.nl

Bij regen en kou gaat de activiteit helaas niet door.

Yogawandeling
We verlangen allemaal naar rust en ontspanning, maar komen hier doorgaans maar matig aan toe. En gaan we naar buiten voor een lange wandeling, dan doen we dat vaak gezellig met anderen en hebben we niet echt de tijd om te genieten van de omgeving. Daarnaast besteden we vaak meer aandacht aan de ander, dan aan onszelf.

Zou je dit een keer op een andere manier willen ervaren? Dan is deze wandeling daar een mooi moment voor. Door het wandelen in stilte ben je je meer bewust van je eigen stappen op de aarde, van de geluiden om je heen, de verschillende geuren en de sensaties op je huid. Je hebt meer oog voor je omgeving en je voelt je met iedere stap rustiger. Je adem vertraagt, je ogen worden zachter, je bloeddruk daalt.

De verschillende yogahoudingen die we op mooie plekken in het bos aannemen, laten je meer in contact met de omgeving komen én meer in verbinding met jezelf. Ondanks dat je fysiek bezig bent, werkt deze wandeling ook meditatief. En je hebt álle tijd om te genieten van de omgeving.

 • Datum: zaterdag 21 juli
 • Tijd: 14:00 – 15:30 uur
 • Locatie: park Zypendaal. Verzamelen op de parkeerplaats tegenover ‘De Boerderij’
 • Investering: wat je ervoor over hebt
 • Meenemen: wandelschoenen aan, verder hoef je niks bijzonders mee te nemen
 • Aanmelden: is niet per se noodzakelijk, maar twijfel je over het weer en of het doorgaat mail dan met: info@yoga-awareness.nl

Bij veel regen gaat de activiteit helaas niet door.